Dostluklar Daimdir...


Join the forum, it's quick and easy

Dostluklar Daimdir...
Dostluklar Daimdir...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Elmalı Bisküvili Tavuk Göğsü
Paçanga Böreği EmptyCuma Nis. 24, 2020 12:41 pm tarafından Perim

» Kremşantili Kek
Paçanga Böreği EmptyC.tesi Ekim 12, 2013 7:03 pm tarafından aysen

» Midye Baklava
Paçanga Böreği EmptyCuma Ağus. 02, 2013 7:33 pm tarafından aysen

» Evde Cips Yapımı
Paçanga Böreği EmptyPtsi Tem. 01, 2013 10:20 am tarafından edi

» Evde Fıstık Ezmesi Yapımı
Paçanga Böreği EmptyPaz Haz. 30, 2013 4:53 pm tarafından peri

» Evde Erik Pestili Yapımı
Paçanga Böreği EmptyPaz Haz. 30, 2013 4:49 pm tarafından peri

» Tahinli Ve Ceviz Soslu Un Helvası Tarifi
Paçanga Böreği EmptyPerş. Haz. 06, 2013 4:41 pm tarafından aysen

» Çeşnili gevrek
Paçanga Böreği EmptyÇarş. Mayıs 08, 2013 8:08 am tarafından edi

» ÇİLEKLİ ETİMEK TATLISI (8 kişilik)
Paçanga Böreği EmptySalı Nis. 23, 2013 3:19 am tarafından aysen

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Ortaklar
bedava forum

Paçanga Böreği

3 posters

Aşağa gitmek

Paçanga Böreği Empty Paçanga Böreği

Mesaj tarafından edi Cuma Eyl. 14, 2012 8:49 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


Malzemeler(12 adet):
2 hazır yufka
150 gr pastırma
150 gr peynir (kaşar veya dil peyniri)
3 yemek kaşığı küp doğranmış domates
3 yemek kaşığı küp doğranmış biber
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
1 su bardağı sıvıyağ (kızartmak için)
Yapılışı:
Yufkaların her birini 6 eşit üçgen parçalara kesin. Pastırmaları küçük küpler halinde doğrayın. Peyniri irice rendeleyin. Bütün iç malzemeleri geniş bir kapta iyice harmanlayın. Yufkaların geniş taraflarına malzemeyi yayın. Yanlarını içe doğru katlayın. Rulo şeklinde sarın. Uçlarının küçük bir bölümünü suya daldırıp gövdeye yapışmasını kolaylaştırın. Uzun, tombul börekleriniz olacak.
Tavaya yağı koyup kızdırın. Orta ateşte üstünde börekleri döndüre döndüre kızartın. Bir süre kağıt havlu üzerinde fazla yağını aldıktan sonra ikiye bölüp sıcak olarak servis edin.
edi
edi
Admin

Mesaj Sayısı : 6337
Kayıt tarihi : 10/11/10
Yaş : 45
Nerden : Bursa

http://behdostlari.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Paçanga Böreği Empty Geri: Paçanga Böreği

Mesaj tarafından zuhal Cuma Eyl. 14, 2012 7:17 pm

nefis görünüyor :okey:
zuhal
zuhal

Mesaj Sayısı : 3016
Kayıt tarihi : 14/11/10
Yaş : 43
Nerden : almanya

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Paçanga Böreği Empty Geri: Paçanga Böreği

Mesaj tarafından peri C.tesi Eyl. 15, 2012 6:01 am

Bencede nefis gorunuyor benim icin kalori bombasi olsada misafirler
icin guzel bir tarif :okey:
peri
peri
Admin

Mesaj Sayısı : 5126
Kayıt tarihi : 11/11/10
Yaş : 60
Nerden : Kayseri

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz