Dostluklar Daimdir...


Join the forum, it's quick and easy

Dostluklar Daimdir...
Dostluklar Daimdir...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Elmalı Bisküvili Tavuk Göğsü
MAKARNA BÖREĞİ EmptyCuma Nis. 24, 2020 12:41 pm tarafından Perim

» Kremşantili Kek
MAKARNA BÖREĞİ EmptyC.tesi Ekim 12, 2013 7:03 pm tarafından aysen

» Midye Baklava
MAKARNA BÖREĞİ EmptyCuma Ağus. 02, 2013 7:33 pm tarafından aysen

» Evde Cips Yapımı
MAKARNA BÖREĞİ EmptyPtsi Tem. 01, 2013 10:20 am tarafından edi

» Evde Fıstık Ezmesi Yapımı
MAKARNA BÖREĞİ EmptyPaz Haz. 30, 2013 4:53 pm tarafından peri

» Evde Erik Pestili Yapımı
MAKARNA BÖREĞİ EmptyPaz Haz. 30, 2013 4:49 pm tarafından peri

» Tahinli Ve Ceviz Soslu Un Helvası Tarifi
MAKARNA BÖREĞİ EmptyPerş. Haz. 06, 2013 4:41 pm tarafından aysen

» Çeşnili gevrek
MAKARNA BÖREĞİ EmptyÇarş. Mayıs 08, 2013 8:08 am tarafından edi

» ÇİLEKLİ ETİMEK TATLISI (8 kişilik)
MAKARNA BÖREĞİ EmptySalı Nis. 23, 2013 3:19 am tarafından aysen

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Ortaklar
bedava forum

MAKARNA BÖREĞİ

2 posters

Aşağa gitmek

MAKARNA BÖREĞİ Empty MAKARNA BÖREĞİ

Mesaj tarafından aysen Salı Ocak 18, 2011 6:53 pm

Malzemeler:

4 adet yufka
1 paket kelebek makarna
500 gr lor peynir
2 adet yumurta
yarım demet maydanoz
1 su bardağı süt
tuz ve 1 fincan sıvıyağ
üzeri için ½ su bardağı yoğurt çok az sıvıyağ karışımı

Yaplışı:

İlk önce makarnamızı haşlayıp süzelim.Bir kabın içerisine koyup peynir ve maydanoz tuzu da ilave edip karıştıralım.
Harcını hazırlayalım bir kabın içerisine yumurtaları,1 fincan kadar sıvıyağı,1 su bardağı sütü ve tuzu ilave edip karıştıralım.
Sıvıyağla tepsimizi yağlayıp yufkamızı tepsimizden taşacak şekilde yerleştirelim yufkanın üzerine biraz sıvı harç döküp 2. yufkamızı da yerleştirelim.makarnalı harcımızın yarısını döküp sıvı harçtan dökelim ve üzerine tekrar yufka koyup yine sıvı harçtan sürelim kalan makarnalı harcımızı da döküp sıvı harcımızdan gezdirip üzerine son yufkamızı da koyup kenarlardan sarkan yufkayı da üzerine kapatıp üzerine yoğurtlu harçtan sürüp susam çörek otuyla süsleyip önceden ısıttığımız 180 C fırınımızda üzeri kızarana kadar pişirelim.Afiyet olsun.

(pastacı kız)
aysen
aysen

Mesaj Sayısı : 5611
Kayıt tarihi : 11/11/10
Yaş : 58
Nerden : İSTANBUL

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

MAKARNA BÖREĞİ Empty Geri: MAKARNA BÖREĞİ

Mesaj tarafından edi Salı Ocak 18, 2011 9:20 pm

Evet bunu tatmışlığımız var gerçekten güzel ellerine sağlık Ayşem :gulll:
edi
edi
Admin

Mesaj Sayısı : 6325
Kayıt tarihi : 10/11/10
Yaş : 45
Nerden : Bursa

http://behdostlari.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

MAKARNA BÖREĞİ Empty Geri: MAKARNA BÖREĞİ

Mesaj tarafından aysen Salı Ocak 18, 2011 9:25 pm

Afiyet olsun canım :yemek: :lovee:
aysen
aysen

Mesaj Sayısı : 5611
Kayıt tarihi : 11/11/10
Yaş : 58
Nerden : İSTANBUL

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz